• Τηλέφωνο: 213 023 8752
  • info@sedpekat.gr

PROTOTHEMA: Η 3η Attica Green Expo άνοιξε και επίσημα τις πύλες της στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο

Attica Green Expo 2024
30 Μαΐου, 2024

Πρώτο Θέμα Team

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης – Φέτος τα εγκαίνια της έκθεσης ήταν αφιερωμένα στα άτομα με προβλήματα ακοής

Το μεγαλύτερο Eco-meet της χώρας, η Attica Green Expo, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη (29/5) το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο.

Πρόκειται για την κορυφαία βιωματική έκθεση στην Ελλάδα, ένα Eco Meet Δημοσίων και Ιδιωτικών Φορέων, που δραστηριοποιούνται στις πράσινες τεχνολογίες και το περιβάλλον, αλλά και μια ευκαιρία για οικογένειες και παιδιά να γνωρίσουν στην πράξη έννοιες όπως η κυκλική οικονομία, η πράσινη ανάπτυξη και φυσικά η ανακύκλωση.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του δημοσίου, η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή της πορεία.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης και η CEO της Attica Green Expo, κ. Ευδοκία Νικολούζου.

Τα στελέχη της Attica Green Expo τους ξενάγησαν στους χώρους της έκθεσης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκθέτες και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση.

Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Tags: , , , ,
Μετάβαση στο περιεχόμενο