• Τηλέφωνο: 213 023 8752
  • info@sedpekat.gr

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 8700 ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ 2η ATTICA GREEN EXPO

27 Ιουνίου, 2023

Με δική μας μέριμνα εξασφαλίσαμε την απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά 8700 χιλιάδων μαθητών, όλων των ηλικιών απο σχολεία της επικράτειας ώστε να μπορέσουν να επισκεφτούν το μεγαλύτερο eco meet της χώρας. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και να ενημερωθούν μέσω ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών εργαλείων που έχουμε αναπτύξει.

Το τετράδιο της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ έχει σχεδιαστεί με σκοπό οι μικροί μας φίλοι με διαδραστική και βιωματική εμπειρία,να μάθουν να αναγνωρίζουν και να διαχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά από τα ανεπιθύμητα απορρίμματα και να κατανοήσουν την προέλευση των μπαζών και την δυνατότητα ανακύκλωσης τους προωθώντας έτσι την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την αειφόρο συμπεριφορά. Με αυτο τον τροπο καταφέραμε καθιστώντας την εκμάθηση ευχάριστη-ουσιαστική-αποτελεσματική.

Το τετραδιο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ δεν αποσκοπεί να διδάξει μόνο τους μαθητές την ανακύκλωση ως διαδικασία, αλλά και να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο περιβάλλον και την κοινωνία. Τους παρείχαμε τη δυνατότητα να αναπτύξουν κρίσιμες ικανότητες, όπως η συνεργασία, η κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα, μέσω του αλληλεπιδραστικού μάθηματος και της πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών τους.

Με γνώμονα και σεβόμενη την επόμενη γενιά θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη και σχεδιασμό όλο και περισσότερων παρόμοιων δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο