• Τηλέφωνο: 213 023 8752
  • info@sedpekat.gr

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ATTICA GREEN EXPO ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ECO MEET ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

27 Ιουνίου, 2023

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. η εταιρεία που πρωτοστατεί στην προστασία του περιβάλλοντος, μετατρέποντας τα μπάζα σε θεμέλια της κυκλικής οικονομίας, αποτέλεσε τον Μέγα Χορηγό της 2ης ATTICA GREEN EXPO.

Η Έκθεση-θεσμός για το περιβάλλον, φέτος γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος στο κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, από 24-27 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για όλους, εκπλήξεις και δώρα για μαθητές, παιδιά και γονείς, φιλοξενώντας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους το μεγάλο Eco Μeet της χώρας.

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. έναν εκ των κορυφαίων φορέων διαχείρισης μπάζων–ΑΕΚΚ στην Ελλάδα στα Εγκαίνια της Εκθεσης βραβεύτηκε ως το σύστημα το οποίο καταρρίπτει τους μύθους που συνεχίζουν να υφίστανται σε σχέση με τις ορθές πρακτικές και λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσει την έλλειψη οργάνωσης στον τομέα, αλλά και τις ανησυχίες του κοινού για τη «ζωή» των ΑΕΚΚ μετά την ολοκλήρωση των εκάστοτε έργων.

Με την παρουσία τους τίμησαν τα εγκαίνια, ο τ.Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΑΝ κ. Ευάγγελος Καραμίτσιος καθώς, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων-Δήμων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο