• Τηλέφωνο: 213 023 8752
  • info@sedpekat.gr

Η Attica Green Expo 2024 παρουσιάστηκε με επιτυχία στo πολυχώρο Ploes Floating Venue.

Η Attica Green Expo 2024 παρουσιάστηκε με επιτυχία στo πολυχώρο Ploes Floating Venue.
19 Μαρτίου, 2024

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη και παρουσία πλήθος επωνύμων η Attica Green Expo, παρουσίασε το πρόγραμμα και τους στόχους του για το 2024. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, στον πολυχώρο Ploes Floating Venue, σε μία εξαιρετική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Attica Green Expo 2024 με μέγα χορηγό τη ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε.  και την ΑΦΙΣ A.E.

Η 3η Attica Green Expo θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2024, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, TAE KWON DO με μέγα χορηγό την ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. Κάθε χρόνο συμμετέχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστοποιημένα συστήματα ανακύκλωσης, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Φαίη Χρυσοχόου, ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Φανουργάκης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Green Expo κ. Ευδοκία Νικολούζου ανέπτυξαν τους στόχους της έκθεσης και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε αναφορά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της έκθεσης, στοιχείο που διαφοροποιεί την Attica Green Expo από τον ανταγωνισμό, με έμφαση στην προσπάθεια να επισκεφθούν περισσότερα από 12.000 παιδιά, με τη χορηγία της ΣΕΔΠΕΚΑΤ στη φετινή έκθεση.

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ως μέγας χορηγός της, και μίλησε για τη συμβολή της στην κυκλική οικονομία και τη διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).

Ήταν χαρά μας που συνομιλήσαμε με τον Βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη και τον Ειδικό Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο καθώς επίσης και με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησής.

Tags: ,
Μετάβαση στο περιεχόμενο