• Τηλέφωνο: 213 023 8752
  • info@sedpekat.gr

H ΣΕΔΠΕΚΑΤ στην εκδήλωση το “Όραμα του εθελοντισμού” του Ηumanity Greece.

Humanity Greece
14 Δεκεμβρίου, 2023

Τιμώντας τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε μια συγκινητική εκδήλωση, πρωτοβουλίας του Humanity Greece προκειμένου να αναδείξει την πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων εθελοντών σε όλες τις κοινωνικές δράσεις. 

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ, με βασικό μέλημα την προαγωγή του εθελοντισμού, συνέβαλε στην εκδήλωση ως χορηγός για την υλοποίηση και υποστήριξη όλης αυτής της προσπάθειας. Βραβεύτηκε από τη Humanity Greece, για τη συνολική της προσφορά στο περιβάλλον καθώς επίσης και για όλες τις δράσεις εθελοντισμού που συνέβαλε. Πιο συγκεκριμένα, για τη χορηγία στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας καθώς επίσης και για τον καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στον Υμηττό μέσω της σύμπραξής ΣΕΔΠΕΚΑΤ-ΣΠΑΥ HUMANITY.

Δύο χρόνια τώρα, το Humanity Greece συνεχίζει να κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε από το ξεκίνημά του, να δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν και να υποστηρίζει μέσω μιας τεράστιας αλυσίδας εθελοντών, οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα, που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη, με στόχο τον εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οργάνωση επιχείρησε να φέρει ξανά στο προσκήνιο όλες τις σοβαρές καταστροφές που έχουν υποστεί και υφίστανται μέχρι και σήμερα οι συνάνθρωποί μας από τις επιπτώσεις των κλιματικών φαινομένων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολύπλευρη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, που με περίσσεια αγάπη στήριξε τις τεράστιες ανάγκες που προέκυψαν. Τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, το Humanity Greece απέτισε φόρο τιμής στους εθελοντές, με την πιο τρανή απόδειξη πως μαζί, μπορούμε να γίνουμε ο κόσμος που αλλάζει.

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ πλάι στο έργο του Humanity Greece, υποστηρίζει τις δράσεις ενισχύοντας το κοινό καλό και βοηθώντας όσους πολίτες έχουν ανάγκη για υποστήριξη.

Tags: ,
Μετάβαση στο περιεχόμενο